keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

GoPro video



Hiihtoloman alku vierähti reissussa ja loppupuolisko kotoisasti Keuruulla. Mintyn selkään ehdin 3 kertaa, joista 2 tuupattiin koulua ja kerran kävin maastossa kävelemässä sekä otettiin muutamia hyppyjä maneesissa.

Yritin soveltaa viime kouluvalmennuksen tehtäviä kouluratsastukseeni ja jotenkin sain siihen uutta potkua. Poni liikkui pätkiä oikein mallikkaasti ja etenkin väistöt ovat kehittyneet viime aikoina. Edelleen on kehitettävää tuntumalla liikkumisessa, mutta joulunajasta ollaan jo menty harppaus eteenpäin, jolloin se oli erityisen hankalaa. Myös laukka on saanut kivasti lisää säädeltävyyttä silloin kun ei ole rakettiponi alla.. :D

Yllä oleva video on kuvattu pikkuveljen GoPro kameralla, kokeilin sitä ekaa kertaa tallilla ja ihan hauska vehje. Tosin olisi pitänyt säätää se osoittamaan enemmän maata kohti, niin olisi poniakin näkynyt. Loppuosassa videolla muutamia hyppyjä, jotka on valitettavasti hieman huonolaatuisia kun maneesissa oli hämärää.. Minty hyppäsi hurjan innokkaasti pienen tauon jälkeen, eikä pudottanut kertaakaan! Poni on vikkelä kintuistaan vaikka välillä tuli vaudin takia huonompaankin paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti