tiistai 1. syyskuuta 2015

Kisoissa Ruovedellä

"Paras tapa päättää kuitenkin meidän yhteiset treenit tältä kesältä oli Ruoveden kisat tänään. Ensimmäistä kertaa kotitallin ulkopuolella kisaamassa, 50-60cm luokasta yksi kielto kuskin mokan vuoksi, seuraavaan 70-80cm luokkaan vähän tsempattiin ja puhdas rata!
Kotiintuomisiksi ruusuke ja erittäin hyvä mieli! Poni suoritti aivan täysillä ja yli odotusten sekä käyttäytyi 5-vuotiaaksi aivan huippu hyvin, vaikka vähän ehkä jännittikin Hymiö smile En voisi tyytyväisempi olla, hymy huulilla ja vähän haikein mielin, sillä tätä neitiä tulee niin ikävä ♥"
itseensä tyytyväinen ilme?
Sunnuntaina käytiin Ruovedellä 1-tason estekisoissa, Minty oli ekaa kertaa reissussa kotitallin ulkopuolella ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Matkaan startattiin pintaan aamulla ja perillä oltiin kymmenen maissa. Minty meni molemmissa päissä ihan suht hyvin koppiin, vähän ihmetellen ja hitaasti, mutta ei jumittanut saati riehunut. 


Kävelyttäessä poni meinasi vähän ottaa kierroksia uudesta paikasta, mutta kun pääsin verkkaamaan se oli tosi cool, ja teki juuri niinkuin pyysin. Yleisöpäätyä se vähän katsoi, mutta muuten oli tosi lunkisti eikä pelännyt mitään saati heittäytynyt hankalaksi. Verkkahypyt menivät kaikki ihan nappiin ja lähdin luottavaisin mielin radalle.

Eka luokka oli 50-60cm A.0.0. Radalla poni muuttui vähän jähmeäksi eikä laukannut ihan niin hyvin eteen kuin verkassa, hämmentyi varmaan raukka hieman kun yhtäkkiä olikin yksin. Kakkosesteelle tuli kielto, sillä ratsastin itse huonoon paikkaan ja jätin Mintyn liian yksin. Loppuradasta kuitenkin selvittiin ongelmitta maaliin.



Toka luokka oli 70-80cm A.0.0. Tässä luokassa oli sama rata kuin ensimmäisessä, joten virheet oli helppo korjata uudella kierroksella. Laskin ajan vähän väärin, ja mulla tuli aika kiire verkata, mutta loppuviimein se ei haitannut menoa radalla. Vaikka hieman ehdin jo pelätä huonojen verkkahyppyjen kostautuvan...

tyylinäyte verkasta
Tämä rata oli meidän osalta tosi sujuva, kaikki esteet nappipaikkaan, sarja ei tuottanut ongelmia ja pelottavasta "eye of the tiger" esteestäkin mentiin epäröimättä yli! Olin niin sanoinkuvaamattoman iloinen ja tyytyväinen Mintyyn. NIin huippufiilis ja koko päivä ettei toista!! 





Hyvillä mielin ruusukkeen kera kotiin! ♥






Iso kiitos kisahoitajalle ja kuvaajalle Vekulle.

2 kommenttia:

  1. Tuo jälkimmäinen rata oli kyllä tosi hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä itekin siihen tosi tyytyväinen! :)

      Poista