lauantai 10. lokakuuta 2015

Mintyllä menee mainiosti

Pinja on ahkerasti ratsastanut, valmentautunut ja kisannutkin Mintyn kanssa viime viikkoina. Ratsukko piipahti Jämsässä 1-tason koulukisoissa, HeC radalta tulos 61,944% ja sija 3/11. Nyt on korkattu kouluratsastuskin kotitallin ulkopuolella! Mä olen silloin tällöin viikonloppuisin ratsastanut, viime viikolla käytiin pellolla ihmettelemässä ja kuvailemassa Vekun kanssa.













Oma ratsastus kaipaisi tällä hetkellä kipeästi koutsausta, jotenkin tuntuu että sitä on taas jumahtanut niihin omiin virheisiinsä kun yksinään humputtaa menemään. Ja ihan mielenvirkistykseksikin olisi kiva taas päästä tunnille!


4 kommenttia:

  1. Oletteko lopettanut tämän blogin pitämisen? :( Olisi ollut kivaa kuulla lisää Mintystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Blogi on viettänyt hiljaiseloa, sillä mitään postattavaa ei ole oikein ollut. Ratsastin Mintyä satunnaisesti viime talven sekä aktiivisesti kesän, mitään kuvamateriaalia ei tosin ole, joten blogiinkaan ei ole oikein ollut mielekästä kirjoittaa kuulumisia.. Nyt Minty on siirtynyt pääosin tuntikäyttöön, onhan se jo 6-vuotias ja itse olen aloittanut ratsastustunnit Jyväskylässä LakuStallilla :)

      Poista
  2. etkö käy enää ollenkaa ponilaaksossa

    VastaaPoista