torstai 16. heinäkuuta 2015

Hyppäämässä








Vähän sillä on vielä tekemistä noiden etujalkojen kanssa välillä




Verkka:
Kuvat puhukoot tällä kertaa puolestaan, Oltiin tiistaina hyppäämässä leiritunnilla, aiheena oli erilaiset suhteutetut välit ja niitä tehtiin sekä suorana että kaarevana. Alkuun tehtiin väistöjä, joissa Minty oli aika nihkeä, vaikka olen niitä paljon yrittänytkin treenata. Sen jälkeen vaihtotehtävää puomilla, josta tiukka kaarre oikealle tai vasemmalle, kaarteissa poni tuntui painavan vain lapaedellä ja kaatuvan sisäänpäin, ja en saanut ratsastettua tarpeeksi sisäjalkaa läpi. Tähän pitää keskittyä sileän treenissä nyt enemmän.

Hypyt:
Itse hypyt meni sujui ihan ok. Yksi kaareva linja oli meille hieman hankala, porttipystyltä 4 askelta okserille, en millään saanut väliä sujumaan toivotulla tavalla ja okserille tuli aina  jotenkin kummallinen hyppy, usein hieman liioiteltu ja kerran olin vähällä tippua. Hankalalla tiellä olevasta sarjasta päästiin ekalla kerralla yli, kapealle pystylle tökättiin pari kertaa mutta toisella kierroksella mentiin jo ekalla yli!

Kokonaisuudessaan ihan onnistuneet hypyt, ottaen huomioon lähes kuukauden mittaisen hyppytauon ponilla ja mulla lähes 2kk:n mittaisen. Hyppäsin ekaa kertaa 80cm tehtäviä Mintyllä ja korkeus ei ainakaan tuota ponille ongelmaa! En saanut koko tunnilla laukkaa oikein mieleisekseni: jos annoin poni edetä reippaammin se painui tosi matalaksi ja pitkäksi, kun taas nostin sen sieltä ylös tuntui laukka liian lyhyeltä eikä mielestäni edennyt tarpeeksi kohti estettä. Tätäkin pitää nyt treenata sileällä sekä tehdä aktiivinen paluu esteiden pariin niin eiköhän se tästä!

Kuvista kiitos Saralle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti