maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hola!


 
Video kesäkuun koulutunnilta. Satula on valunut harmittavasti liian eteen ja nyt ollaankin vuoron perään kokeiltu eri satuloita mikä olisi paras..
 
 

Kuva pullukka ponista viime viikolta, Minty senkun paisuu laitumella päivä päivältä. Saa nähdä kuinka se jaksaa huomenna hypätä estetunnin. Pitkästä aikaa päästään loikkimaan opetukseen ja perjantaina olisi tarkoitus hypätä leiriläisten kisoissa jonkunlainen rata!

5 kommenttia:

  1. Miten ton Mintyn pää heiluu aika ilkeän näköisesti puolelta toiselle muutamassakin kohtaa..? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tarpeeksi voimaa kantaa itseään niin on epätasainen edestä. Mä tykkäisin paljon enemmän rakentavista ja positiivisista kommenteista kuin näistä negatiivisista :)

      Poista
    2. Aijjaa, no minun silmääni näytti että välillä nyhdät sitä liikaa suusta. Eikä tuo ekakaan mikään pahalla ollut, ilmaisin vain mielipiteeni ja kysyin :) Mutta joo antaapa olla kaikilla on oma näkemys asiasta sitten..

      Poista
    3. Ei ole tarpeeksi voimaa kantaa itseään ei meinaa että se heppa heiluttaa päätänsä itekseen puolelta toiselle �� Muttajoo millos Mintyllä aletaan taas kisaamaan? :) :O

      Poista
    4. Alkutunnin pätkissä ehkä voi olla hieman epätasainen käsi, mutta tunnillahan sitä ollaan sitä varten, että lisää opitaan :) Ja sitten kun kisoja taas tulee, eipä ole ollut kotitallilla nyt kesäaikaan :D

      Poista