tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kisafiilareita

Pikkupäivitystä tän viikon ratsastus ohjelmasta, jota on luvassa mukavissa määrin!

Tänään olin Nemolla tunnilla hyppäämässä, tarkoituksena oli vähän testata miten poni toimii, sillä valitsin sen ratsukseni sunnuntain estemestaruuksiin. Vähän riskillä mennään, sillä olin hypännyt Nempalla kerran aikaisemmin silloin, kun se oli juuri tullut Ponilaaksoon (ehkä 2,5 vuotta sitten..) ja tää tais olla yhteensä kolmas kerta ponin selässä.

Tunti sujui kuitenkin odotettua paremmin, mulla oli jopa ihan kotoisa olo Nemon selässä eikä estekorkeudetkaan hirvittäneet, vaikka hypättiin muutama 90cm estekin. Poni pyrki kivasti eteen ja teki hyviä hyppyjä, kunhan vaan muistan pitää sen suorana ettei se pääse puskemaan vasemmalle kaikki pitäisi sujua ihan hyvin!

Yhden mokan tosin tein tänään, josta seurasi tilastotippuminen.. Tehtävän viimeisen esteen jälkeen otin vähän napakammin vasemmasta ohjasta, johon poni puri pahasti kiinni.  Nemo päättikin kuitenkin "ohjeeni mukaan" kääntyä vasemmalle yllättäen, jolloin menetin tasapainoni ja keikuin hetken kaulalla tullen alas lähes jaloilleni. Selkä vähän retkahti, mutta muuten ei sattunut.

Vähän saatto ehkä jännittää välillä
Mintyn liikutan huomenna ja viimeistään lauantaina uudestaan ja sillä hyppään sunnuntain kisoissa 60cm. Nemon kanssa luokka on siis seniorimestaruusluokka 80-90cm, hui jännää, mutta kiva päästä pitkästä aikaa kisaamaan "kunnolla".


2 kommenttia:

  1. Muista hankkia ittelles kuvaaja noihin kisoihin!! :) haluun nähä ku meet nempalla :D

    VastaaPoista