lauantai 23. toukokuuta 2015

Nemo treenit

Olin torstaina hyppäämässä Nemolla ja samalla treenaamassa sunnuntain kisoihin, kun en päässyt keskiviikon kisatreeneihin. Tehtiin aika yksinkertaisia tehtäviä ja vähän myös kääntämistä. Samoilla esteillä ja tehtävillä siis kun Sara ja Ruttu edellispäivänä. Rataa ei tosin hypätty, mutta ei haitannut!

Nemo on musta tosi kiva hypätä näin kolmen estetunnin kokemuksella. Vielä kun sen laukka olisi vähän ylöspäin suuntautuvampaa, samoin hypyt, olisi se ihan huippu! Nyt sitä saa koko ajan vahtia, ettei se vajoa liian alas, muuten se ei nouse esteillekään. Ratsastamallahan tämän ongelman saa pidettyä "kurissa", mutta välillä kyllä meinaa hirvittää jos poni tulee esteelle pohjaan, kun ei se niin napakasti eikä ilmavasti kuitenkaan nouse. 



  Lähes kaikki kuvat on tältä okserilta, ne oli jostain syystä parhaimpia kamerassa. Alunperin tehtävänä oli kääntää okserilta oikealle ja Nemolla olikin erittäin vahva ajatus tästä, kenties hypännyt samaa tehtävää koko viikon!? Käännös oli aika tiukka ja poni ennakoi sitä niin vahvasti jo ennen estettä, että hyppäsi ihan vinoon ja minä keikuin kaarteella kyydissä ihan ulkokaarteella, koska en heti osannut odottaa tätä ennakointia.

Pistettiinkin sitten ponia vähän ajattelemaan ja kuuntelemaan ratsastajaa, mun pitikin kääntää muutaman kerran jälkeen vasemmalle. Alla näkyy miten Nemppa on aika vahvasti menossa oikealle edelleen, mutta kyllä se sieltä alkoi kuuntelemaan muutaman toiston jälkeen ja kääntäminen helpottui sekä hypyt parani!

Hönö hyppää ihan oikealle :D





© Anita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti