torstai 4. kesäkuuta 2015

Rentoiluviikko


© Laura



Ponilla oli pieni rentoiluviikko viikon vaihteessa, toisin sanoen lomaa satulasta (yritin vähän päästä selville, onko se tyytyväisemmällä mielellä kun satula ei paina, jos edes painaa?). Hankalia juttuja nämä satulan sopivuudet. Joka tapauksessa palataan asiaan, Minty sai lomailla kokonaan muutaman päivän ja alkuviikosta liikutin sen maastakäsin. Maanantaina juoksutin liinassa ilman satulaa&sivuohjia, varusteena vain suitset. Välillä Minty oli sitä mieltä, että ympyrällä on parempi liikkua ihan kierossa ja paeta ulospäin. Se kuitenkin korjasi hyvin aina kun vähän murahdin sille, että mites siinä kuuluukaan juosta. Kiinnitin huomiota siihen, että kehun paljon aina kun poni tajuaa venyttää itse eteen-alas, sillä nyt sitä ei mitkään apuohjat sinne ohjanneet.

Tiistaina menin tallille juoksuttaakseni ponin irtona, mutta päädyinkin hypyttämään kun oli apukäsiä paikalla. Tehtiin helppo kahden esteen kuja ja Minty hyppäsikin ihan mielellään. Aluksi muurilaatikko aiheutti kummastusta, mutta muutaman kerran jälkeen poni ei enää noteerannut. Loppukävelyt tehtiin maastossa poikaystävä toisessa ja poni toisessa kädessä, ei vaan ei nyt ihan noin ;)

Keskiviikkona palattiin ratsastuksen pariin, josta luvassa kuvamateriaalia huomenna. Tämä päivä vierähti Finnderbyssä Ypäjällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti